Ara

İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASINI KUTLADIK OKULUMUZ 3.SINIFLAR ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ KÜBRA KAYA , ALİ DOĞAN GÜL VE ELİF DOĞAN HAZIRLADIĞI PROGRAM VE ETKİNLİKLERLE İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASINI KUTLADIK

MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIMIZI OKULŞUMUZDA AĞIRLADIK ÖĞRENCİLERİMİZLE TATLI BİR SOHBET HAVASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ SORDULAR MUHTARLARIMIZ  CEVAPLADI.

MUHTARLARIMIZ OĞUZ KOCA GÖKHAN OKUMUŞ VE HİSAR MAHALLESİ MUHTARIMIZ CAHİT DEMİRÖZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ara

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN HASAN BAŞYİĞİT OKULUMUZU ZİYARET ETTİ. OKULUMUZDA İNCELEMELERDE BULUNAN SAYIN HASAN BAŞYİĞİT ÖĞRETMENLERLE VE DAHA SONRA OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTILAR YAPTI.

SINIFLARI GEZİP ÖĞRENCİLERLE MUHABBET EDEN SAYIN HASAN BAŞYİĞİT OKULUMUZU ÇOK BEĞENDİ

Ara

OKULLARIN AÇILDIĞI HAFTA İLÇEMİZ ÇARŞAMBA KÖYÜNDE KABRİ BULUNUNAN HAYME ANAMIZI ZİYARET EDİP İLK DERSİMİZİ ECDADIMIZI TANIYARAK BAŞLADIK

Ekm

2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 74. maddesinde 26 Ekim 2018 tarihinde yapılan değişiklikle; ''Sürücüler, görevli bir kişi veya ışıklı trafik işareti bulunmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermek zorundadırlar'' hükmü getirilmiştir.
Bu amaçla İçişleri Bakanlığı tarafından ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla 2019 yılı ''Yaya Öncelikli Trafik'' yılı ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırılmıştır.

Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşması amcacıyla Domaniç İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları ile okulumuz öğrencileri vatandaşlara broşür ve el ilanı dağıtarak farkındalık oluşturmayı amaçladılar.

Okulumuz yaya yolu  üzerinde düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Mesut Ozan YILMAZ, Belediye Başkanımız  Sahvet ERTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ŞENTÜRK ,daire amirleri, vatandaşlar ve öğrencilerimiz katıldı.

Ekm

Kaymakamımız Mesut Ozan Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  ve Mehmet ŞENTÜRK okulumuzu ziyaret etti . Kaymakamımız Mesut Ozan Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ŞENTÜRK sınıflara girerek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet etti.

Ekm

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından "Sokakta Satranç Var" etkinliğine okulumuz öğrencileri Domaniç'ten destek verdi .Okulumuz sınıf öğretmeni Hicri CEBBAR ve öğrenciler Gazi Selim ÖZTÜRK parkında bir araya gelerek satranç oynadılar. Etkinliğe Kaymakamımız Mesut Ozan YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ŞENTÜRK, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Ekm

Okulumuz  konferans salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Mesut Ozan Yılmaz, Belediye Başkan V. Şuayip Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ŞENTÜRK ,daire amirleri, öğretmenlerimiz,veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk'ün açılış konuşmasını yapması, Kaymakamımız Mesut Ozan Yılmaz'ın konuşmalarını yapması, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisinin sergilenmesi, okulumuz 4. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimize hediye takdimi ile sona erdi.