Ramazan ÇEVİK - Müdür Yardımcısı

1971 yılında Domaniç te doğdum. İlkokulu Domaniç Çokköy İlkokulunda bitirdikten sonra Domaniç Ortaokuluna başladım. Liseyi Domaniç Lise’sinde bitirdikten sonra; 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Tunceli ili Çemişkezek ilçesi Akçapınar köyüne Sınıf Öğretmeni olarak atandım. 2001 yılına kadar orada vazife yaptım. Bu arada 1996 -1997 yılları arasında 2.komando tugayında yedek subay olarak vatani görevimi yaptım.2001 yılında Kütahya ili Domaniç ilçesi Çukurca Şehit Veli Selçuk ilköğretim okuluna atandım.2002 yılında Domaniç ilçe merkezindeki Hisar İlköğretim Okuluna atandım. Burada 2020 yılına kadar sınıf öğretmeni olarak vezife yaptım. Milli eğitim bakanlığının açtığı yöneticilik sınavını kazanarak 2020 yılında hisar ilkokuluna müdür yardımcısı olarak atandım. Halen bu okulda görev yapmaktayım.