T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / DOMANİÇ - Hisar İlkokulu

KIZILAY HAFTASINI KIZILAY TEMSİLCİLERİ İLE KUTLADIK

KIZILAY HAFTASI OKULUMUZDA EN GÜZEL ŞEKİLDE KUTLANDI

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.

Okulumuzda Kızılay Haftası etkinlikleri en güzel şekilde kutlandı. Okulumuz 3.Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu programın sunuculuğunu Zeynep Karakoyun yaptı.

Türk Kızılay Domaniç Temsilcisi Tuğba Üzülmez'in de katıldığı etkinlikte, 3/A sınıfı öğrencisi Elif Koyulmuş, 3/B sınıfı öğrencisi Elif Su Yeşilyurt ve Atakan Yiğit 'Kızılay' şiirini okudu. Daha sonra 3/A sınıfı öğrencileri Kızılay'ın hizmetlerini anlatan bir sunum yaptı.

 

Kızılay ile ilgili koro gösterisi yapan 3/C sınıfı öğrencilerinin ardından, 3/A ve 3/B sınıfı  öğrencileri Kızılay ile ilgili özlü sözleri okudu.

 

  Son olarak Kızılay Haftası sebebiyle düzenlenen resim ve şiir yarışmasında ödül alan öğrencilere Kızılay gönülleri tarafından ödülleri dağıtıldı.

 

Tören sonrası açıklama yapan Türk Kızılay Domaniç Temsilcisi Tuğba Üzülmez,''Hisar İlkokulu'nun Kızılay Haftası dolayısıyla yapmış olduğu programa gönüllülerimizle birlikte katılıp, Kızılay konulu resim yarışmasında ödül alan öğrencilerimize hediyelerini verdik. Hisar İlkokulu müdürü Cihat Kardaş ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Yıllara, aylara, haftalara, günlere sığmayan iyiliktir Kızılay.'' dedi.

 

04-01-202204-01-202204-01-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.01.2022 - Güncelleme: 04.01.2022 10:12 - Görüntülenme: 303
  Beğen | 0  kişi beğendi